Päivä alkoi kirpeässä -10 pakkassäässä metsätyöajolla. Kiitoksia Janikalle aamupäivän kuvista, kun itse olin keittiössä jumissa.

Taisto esittelee kurssilaisille juontolaitteen käyttöä ja valjaissa Lento-Suukko.

Sekä Vilpottarella tukin vetämistä parireen etureellä.

Ruuan jälkeen kurssilaiset valjastivat parirekien ja kalareen eteen kolme hevosta ja harjoittelivat ohjastusta, sekä hakivat tietysti ladosta vähän heiniäkin.

Aika pitkältä näytti letka pienellä metsätiellä;)

Ensimmäisenä Aarteen Aprik, toisena Vilpotar ja kolmantena Lento-Suukko.

Näin tunnelmalliselta näytti auringonlasku.

Seuraavana oli vuorossa Aarteen Oman rekiopetus. Omalla oli vain kerran aikaisemmin ollut reki perässä. Ja vetohevoseksi pääsi Vilpotar. Pienen talutusmatkan päästä Oma kulki mukavasti toisen hevosen perässä ja JEEE nyt meillä on taas yksi hevonen lisää ajettavia. Tällä treenillä saadaan hyvät pohjakunnot ja päästään kesällä valmentamaan loppuvuoden opetus- ja koelähtöä varten.

Lopuksi vielä katsottiin erinlaisia hevosvetoisia rekiä ym. vermeitä.

Suuret kiitokset Taistolle aina niin mukavasta ja hyvästä opetuksesta. Sekä ihanille kurssilaisille, jotka jaksatte aina olla niin innostuneita...mikä on ihan tarttuvaa;) Toivottavasti tapaamme vielä...vähän se Taisto lupaili, että jos vaikka huhtikuun lopussa sitä peltotyökurssia saataisiin pitää. Sen tietää sitten maaliskuun puolessa välissä ja tiedotetaan tietenkin heti kaikille postituslistalaisille.