Aamupäivällä isäntä vei poneille traktorilla havuja ja kuinka ollakaan 12 ponia käytti tilaisuutta hyväkseen ja häippäsivät pihatto aitauksesta ala-pihalle ja peltoaukeamalle katsomaan viime kesäisiä varsojaan. Siinä sitä taas kunto nousi kun niitä Essin kanssa roudattiin takaisin pihattoon. Näytti aika isolta lauma kun oli kahta puolen aitaa 21 ponia:D  Harmi kun ei ollut kameraa mukana silloin. Ponit jököttivät tietenkin kynnöspellon toisessa päässä, joten ekat hiet saatiin jo siinä hommassa, vaikkakin niitä ei tarvinnut yhtään pyydystää vain riimut laittaa päähän ja viedä takaisin omalle paikalleen.

Iltapäivällä jatkoimme hankikävelyä suomenhevosvarsojen takaa-ohjasajolla ja saimme ensimmäisen kerran Aarteen Omalle oikeen reen perään. Ensin Oma kulki heinänhaku reissulla Aprikin reen perässä, jossa Essi piti sitä narussa.

Sen jälkeen laitettiin reki perään, kaksi talutti ja kukas muukaan kuin isäntä istua törötti reessä ohjaksia pidellen...(on se kumma kun naiset saa täällä tehdä aina kaikki rankimmat hommat;))

Ajolenkki sujui hyvin ja tästä on hyvä jatkaa opetusta.

Adilla maha kasvaa mukavasti päivä päivältä ja pikku-russeleita odotetaan maaliskuun puolessa välissä.