Lähdimme ystäväni ja yhteistyökumppanini Johannan kanssa varhain aamulla klo 5.00 karavaanilla kera seitsemän ponin ja kolmen poninhoitajan kanssa kohti Mustialaa. Ilma oli loistava ja päivä alkoi yhtä loistavasti. Rotukehästä tamma Aarteen Mini sai I-palkinnon ja Aarteen Ti-Ti-Uu sai II-palkinnon. Johannan Aamu sai I-palkinnon ja Pritney II-palkinnon.

Tässä esiintymisvuorossa Aarteen Mini, tuomarina Mr Dick. Mini sai lisäksi Hippokselta II-p. ja 36 p.

Ja tässä Aarteen Ti-Ti-Uu, sekä Hippokselta hienosti I-p ja 40 p!!

Miina oli erittäin ylpeä oman poninsa Aarteen Minin I-palkinnosta.

Ponityttö Tuulikin pääsi esittämään poneja kehässä ja oikein hienosti hoiti hommat. Tässä Pikkuvirran Aamutar. (Kuvat Eelis 8v)

Orivarsat eivät ihan yhtä hyvin pärjänneet, mutta Hippoksen arviot olivat silti ihan hyviä. Aarteen Fredriksson II-p. 37 p ja Aarteen Edvart II-p. 36 p. ja Johannan Pikkuvirran Alkuvoima III-p 34 p.

(kuvia oreista tulee myöhemmin, kun Johanna saa ne ladatuksi omalta koneeltaan)

Sain lisäksi näyttelystä kutsun Aarteen Nuuskamuikkuselle Eliitti näyttelyyn Kirkkonummelle 4.10, jonne kutsutaan Suomen parhaimmin menestyneet ponit!!

Kotia pääsimme klo 20 väsyneinä 550 km jälkeen, mutta niin iloisina hyvin onnistuneen päivän jälkeen. Tässä karavaanimme, jota ajoin ensimmäistä kertaa maanantaina saadun uuden ajo-kortin kanssa...kortissa nyt kirjaimia riittää ABeC1EC.