Aamu alkoi kavion hoidoilla..Kengitettiin Soska ja Liberty, sekä vuoltiin Oma ja Helmiina. Tässä kuva Lippiksen kengityksestä..

Pakkasta oli parikymmentä astetta, mutta varsojen peput lenti kun ulos pääsivät.

Aarteen Siro revittelee tässä...

Iltapäivällä tuli naapurista soitto, että hevonen juoksee pitkin seiskatietä... Tarkistin että ei ole omia hevosia ja ihmettelinkin miten olisi joku yksinään lähtenyt kilometrin päähän. Lomittaja oli juuri tulossa meille ja soitti seiskatieltä, että nyt hevonen lähti kovaa vauhtia meillepäin, joten äkkiä ulos ja hevosta vastaan. Sieltähän se tulikin laukkaa suoraan kohti. Meillä oli tien vieressä kaksivuotiaita orivarsoja, joita hevonen jäi katsomaan, joten sain sen helposti kiinni. Mustamaija poliiseineen tuli perästä ja luulivat hevosen löytäneen itse kotiin, mutta meillä ei ollut hajuakaan kenen hevonen oli. Muutama soitto tutuille hevosihmisille ja selvisi hevosen tulleen kahdenkymmennen kilometrin päästä. Laitettiin hevonen odottelemaan loimi päällä talliimme omistajaansa. Ja poliisit olivat huojentuneita, että hevonen oli pois liikennettä vaarantamasta 7-tieltä. Hevonenkin selvisi seikkailusta pahemmitta vammoitta.

Seuraavaksi oli vuorossa Aprikilla heinien hakua. Nätisti se aina odottelee kuorman lastausta.

Poikansa Aarteen Etsijä lempinimeltään Esko oli mukana perähevosena tottumassa valjaisiin ja reen kahinaan. Lähiaikoina pääsemme valjastamaan myös Eskon reen eteen.

Ilta alkoi jo hämärtyä kun kaiken säpinän jälkeen lapset pääsivät viimein poneilla ratsastamaan viimeisenä lomapäivänä ennen koulun ja hoidon jatkumista.

Lotta keulilla Mysanilla, Miina ja Eelis taituroivat ilman käsiä perässä Rowylla ja Pikku-Myyllä.

Lottaa nauratti kun Mysan puistele päätänsä, että oikeen harja hulmusi.