Tänään lammas pyöräytti kolmoset: Kaksi ruskeaa ja yhden mustan karitsan.

Ja vuohi kaksoset...siinä sitä on taas lapsilla nimien keksintää;)

Narttupentu Fatima tykkää äidistään

2 päivää vanha honkkelikonkkeli Aarteen Viltraus harjoittelee käytävällä kävelyä ja tutustuu uusiin tuoksuihin haistelemalla loimia. Varsoilla on monesti jalat syntyessään kuin propelit, mutta ne suoristuvat yllättävän nopeasti ja kuukauden päästä niistä ei huomaa enää mitään poikkeavaa.

Siitosorimme Liberty valmistautuu huhtikuun oripäiville kantakirjattavaksi treenaamalla lihaskuntoa kärryttelemällä. Liberty astuu tulevan kesän toisen omistajansa Johannan luona Lapinlahdella Pikkuvirran ponitallilla.

Libertyn jälkeläiset, vuotiaat shettisvarsat Aarteen Muhveli ja Aarteen Tuittu olivat tänään harjaus vuorossa...karvanlähtö on tähän vuoden aikaan jotain uskomatonta ja sitä tulee laatikkokaupalla.

Harjussa on Shetlanninponi rotunäyttely sunnuntaina 11.4 ja sinne on meidän Aarteitamme menossa 17 ponia, joten harjattavaa riittää, riittää, riittäää..

Muutama sonnipoikakin alkaa saavuttaa jo teuraspainoaan, eli elopaino pitää olla yli 650 kg ja sen jälkeen kauppoihin tulee taas hyvää kotimaista naudanlihaa...