Ypäjällä kantakirjattii shettisorimme Liberty SH107 hienosti  I KTK pisteillä 9-9-8-8-7=41 p. Oriin omistavat Taina Mässeli ja Johanna Niskanen. Lippis astuu tämän kauden Johannan luona Lapinlahdella ja saapuu syksyllä takaisin meille, jolloin alamme treenaamaan sitä poniraveihin. Lippistä tässä hienosti esittää Mira Järvinen, kiitokset hänelle.

Ajo-kokeen Lippis suoritti tyylikkäästä, josta sanottiin myös seuraavaa: Poni liikkuu energisesti ja tarmokkaasti käynnissä ja ravissa. Hyvät pysähdykset ja lähti pehmeästi liikkeelle. Miellyttävä poni, jolla hyvät tulevaisuuden näkymät kunhan voimaa tulee vielä lisää. Kltti ja kuuliainen poni, joka selvästi haluaa miellyttää ajajaa. Poni on valmisteltu tehtävään hyvin.

 

Omat kasvattimme jäivät harmittavasti vain pisteen päähän luvista, mutta treenaillan nyt raveihin ja katsotaan myöhemmin onnistuisiko paremmin seuraavalla kerralla.

Kaverikuvassa Aarteen Fredriksson ja Aarteen Nuuskamuikkunen.

 

Sunnuntaina jalostusluvat sai lisäksi tallimme uusin tulokas Russ ori Leijan, joka palkittiin hienosti ykkösellä myös.  http://www.sukuposti.net/sukutietokanta.php?Numero=597267