Yleisön pyynnöstä aloitan tallimme hevosten esittelyt hevonen kerrallaan, silloin kun ei ole muuta tarinaa tarjottavana. Aloitan vanhemmasta päästä, joten tänään on esittelyssä:

KATRIK 2248-92J 

http://www.sukuposti.net/fakta.php?Numero=100068

Tämä upea Grand Old Lady tuli meille vuonna 2001 Ruokalahdelta Liutun Erkiltä. Katrik oli myytävänä Lappeen käsiohjelmassa ja isäntä sen sieltä bongasi. Minä taas hermostuin, että ei kai taas uutta tammaa lisää ja tälläkin oli viikon vanha varsa alla mukana. Mutta kun näin tämän tamman ensimmäistä kertaa kun tuli pihaamme, niin ei harmittanut enää yhtään, kun olihan tuo hienoin koskaan näkemäni tamma. Katrikilla ei koskaan ollut 9 vuoden ikään kuolaimia edes suussa joten oli päivän selvää, että se jäi kokonaan meille siitoskäyttöön. Katrik on tehnyt kaikkiaan 11 varsaa, joista meillä kuusi. Sen jälkeläisistä kolme on hyväksytty siitosoreiksi: Juoksijasuunnalle Tähti-Paroni 24,6 aly, Tuli-Osuma 23,9aly ja Työkantakirjaan Aarteen Aprik 34,4 ke. Katrikin jälkeläisiä on Aprikin lisäksi tallissamme: Aarteen Oma (Otteen Oskari), Aarteen Katriina (Cameron) ja Aarteen Siro (Poika-Siro)

http://www.sukuposti.net/jalkelaiset.php?Numero=100068

Katrik on luonteeltaa hyvin hienostunut ja ystävällinen tamma. Se hoitaa aina varsansa hyvin ja antaa niille hyvän esimerkin hyvine tapoineen. Sitä on nöyrän luonteensa vuoksi ollut aina miellyttävä hoitaa ja kuljetella oriasemille tai orin luokse. Valitettavasti viime vuonna ei kolmesta Erikassonilla siemennyksestä huolimatta saatu tiineksi, mutta saahan tamma nyt pienen hyvin ansaitun lomavuoden ja on tänä keväänä helpompi kuljettaa ilman varsaa minne vaan. Ori valintaa ei ole vielä lyöty lukkoon tälle vuodelle.