Mukana oli yksi kantakirjattava tamma varsoineen ja kolme varsaa, sekä yksi kasvatti.

Ensimmäisenä esiintymisvuorossa oli kirjattava tamma Princess Larissa, eli nykyiseltä lempinimeltään Lartsu. Rakenne arvostelusta se sai hienosti 38 pistettä.

Lartsu suoritti myös ajo-kokeen hyväksytysti ja toimi loistavasti. Vaikka täytyykin myöntää, etten ole ajanut sillä kuin kaksi kertaa, kerran heinäkuussa ja viime perjantaina kerran. Totesin vain, että tämäpä toimii hyvin, mitäpä sitä suotta harjoittelemaan;) Vähän tietysti väliin piti hirnua varsalle, joka oli ulkona odottamassa.

Loppuarvosteluun otettiin myös mukaan Lartsun tämän kesäinen varsa Aarteen Tuittu, jonka isä on Liberty. Tuittu oli koko päivän hienosti mukana ja aiheutti söpöydellään ihastusta. (kiitos tästä kuvasta Mariitta Salmenhaara) Tästä Larissasta on myös hienosti menestynyt Aarteen Nuuskamuikkunen, sekä I palkittu Aarteen Ti-Ti-Uu.

Yksivuotias tammavarsa Aarteen Amfibi sai II palkinnon ja 37 pistettä.

Kaksivuotias orivarsa Aarteen Taikuri petrasi hienosti viime vuoden kolmospalkinnon 33 p korottamalla nyt 37 pisteeseen ja II palkintoon!!! Taikuri on nyt laidunkauden loppuun orivarsakavereiden kanssa ja sitten se ruunataan ja opetetaan ajolle ja myydään raviponiksi. Sen täysiveli Aarteen Nipsu palkittiin viime vuonna parhaana 3-vuotiaana raviponina alle 3 min ennätyksellään. Väriltään Taikuri on ruunivoikko.

Kaksivuotias Lottaliina palkittiin II palkinnolla ja hienoilla 39 pisteillä!! Ponin omistaja Lotta 5v. tuli heti pihaan ajettuani hakemaan ruusuketta ja se piti oikein seuraavana päivänä viedä hoitopaikkaan esiteltäväksi.

Ja vielä Astan vuotias Aarteen Merenhuiske sai II palkinnon ja 37 pistettä. Onnea Asta ja Huiskis!!

Hippoksen poninäyttelyt ovat tältä vuodelta ohitse ja olen enemmän kuin tyytyväinen omiin kasvatteihini. Kukaan ei ole saanut tänä vuonna kolmospalkintoa!! Hyviä kakkosia ja kaksi ykköspalkintoakin on tullut!!

Kiitos taas näistä kuvista Tuulille ja myös avusta ponien kanssa, sekä muillekin apulaisille.