Ilona vs. Olyhof sai tammavarsan Aarteen Louska, isä Liberty.

Telis Jidomine sai rautiaan orivarsan Aarteen Juksu, isä Liberty.

Ruotsista saapui laumaamme 2-vuotias russ tamma Fatiwa, joka otti heti meidän Astridista ystävän. Miina tässä tutustuu uuteen varsaan.

Oripojat päästettiin laitumelle 30.6 ja riemu oli rajaton. Ensin piti hyppiä pystyyn..

ja sitten juosta niin kovaa että Etsijä lenti ihan pyllylleen.

Lämminverisetkin ottivat mittaa toisistaan.

Ja tammavarsalaitumella Seena ja Siro innostuivat myös juoksentelemaan villisti ympäriinsä.

1.6 pääsivät myös poniorit laitumelle ja siinä sitä rytinää ja ryskettä riittikin.

Välillä otettiin juoksukisa laitumen halki pukkilaukalla...

Lampaat pääsivät oikeen autokyydillä laitumelleen.

Aapo ja Lotta jäivät kesäksi pois hoidosta ja rankan aidanteon lomassa voi ottaa vaikka nokoset traktorissa...äidille keräämä kukkakimppu tiukasti nyrkissä.

Pienestä asti pitää osallistua tilan töihin...perunanistutus oli mieleistä puuhaa.

Muumimamma pyöräytti kauniin voikon tamman 30.5, joka on nimeltään Aarteen Jäärouva. Varsa lähtee Iisalmeen vieroituksen jälkeen.

Ylma sai myös tammavarsan, jonka nimeksi tuli Aarteen Bricilla.

Tuuli debytoi Heinolassa 11.6 Finesse IV kanssa ja sijoittuivat hienosti kolmanneksi ajalla 3.23. Siitä se Tuulin ja Finessen raviura sitten käynnistyi ja jatkoa seuraa...

12.6 Heinolassa Aarteen Aprik oli ensimmäisissä SM-työhevosmestaruuskisoissaan, sijoittuen seitsemänneksi. Juoksuaika oli nopein 1.42 ja kävelykokeen jälkeen kolmannella sijalla, mutta veto ei oikeen maistunut, eikä isäntä halunnut kovasti ensikertalaista pakoittaa hommaan, joten vetotulos jäi neljään portaaseen.

14.3 kävimme Kouvolassa kuuden ponin kanssa hiitillä ja  tässä kuvassa Aarteen Fredriksson, Finesse IV ja Aarteen Nuuskamuikkunen. Miina veti hienosti hiitillä parin päivän takaisesta Finessen ensimmäisestä startista viel 9 sekunttia pois ajalla 3.14...3-vuotias Nuuskamuikkunen paineli perässä hienosti 3.16.